Lemmikkien tuhkaus

Nopea lemmikkien tuhkauspalvelu

Vastaanottomme sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta, Helsingin Eläinsairaalan vieressä Viikissä. Halutessasi  voit tuoda lemmikkisi itse vastaanottoomme tai voimme käydä hakemassa sen eläinlääkäriasemalta, jonka kanssa meillä on yhteistyösopimus.

Olemme ainut pääkaupunkiseudulla tuhkauksia suorittava eläintuhkaamo, joten lyhyiden välimatkojen ansiosta voit hakea tuhkauurnan nopeimmillaan jo seuraavana päivänä. Takaamme, että vastaanottamasi tuhka on todellakin lemmikisi tuhkaa.

Valikoimastamme löytyy kauniit uurnat, muistoesineet ja pihamuistokivet, joita voi valita joko liikkeestämme tai nettisivuiltamme.

Euroopan yksi johtavimmista krematoriolaitteiden valmistajista, Addfield Environmental Systems Ltd on toimittanut meille uusinta ja puhtainta tekniikkaa edustavat polttouunit.

Miksi tuhkata lemmikkisi?

Polttaminen on ekologinen puhdas vaihtoehto, joka myös kunnioittaa ympäristöä. Sillä vältetään mahdolliset tartuntalähteet paikassa, johon lemmikki haudataan. Tuhkaaminen on myös arvokas ja kunnioittava palvelus uskolliselle ystävälle. Uurnan säilyttäminen tai muistopaikan uudelleensijoitus on näin helppoa ja vaivatonta.

Ole hyvä ja ota yhteyttä meihin, voimme auttaa ja tehdä järjestelyt puolestasi.